Behandlingsmetode

Livet kan forandre sig på et øjeblik, men der er altid hjælp at hente til at blive hel igen. Gennem psykoterapi hjælper jeg dig med at skabe indsigt og klarhed, og jeg giver dig ro til at mærke efter, hvor problemet opstår.

Integral psykoterapi

Jeg arbejder med psykoterapi indenfor en integral tilgang. Den integrale tilgang bygger på at de problematikker og hændelser vi som mennesker udsættes for gennem vores liv, sætter aftryk indenfor nedenstående områder:

  • Vores fysiske krop (f.eks. spændinger i muskler)
  • Vores energisystem (blokeringer i livsenergien, balancen i nervesystemet)
  • Vores følelsesmæssige liv (vi reagerer på vores følelser, som fastfryses eller bliver overophedet. Som en følge heraf, kan man få angst, stress og depression)
  • Vores mentale struktur (den måde vi tænker på, som kan blive faslåst og vi får et destruktivt tankemønster, hvor vi mister realismen og klarheden.

Mange oplevelser og traumer opstår fra en situation udefra, hvortil man reagerer på en bestemt måde. Vores reaktioner og oplevelser skabes altid ud fra det, vi har været igennem. Jeg hjælper dig med at skabe klarhed i, hvorfra din angst eller mangel på selvværd opstår ved at forsøge at forene din krop og dit hoved. Mange oplever gennem deres barndom at have lært at lægge låg på deres følelser, og derfor kan det være svært at håndtere de følelser, der opstår, når man for eksempel oplever en depression. Når man i en lang periode har ignoreret sine følelser og har overbelastet sit nervesystem, reagerer kroppen ofte enten ved angst eller en depression.

Gennem psykoterapi arbejder jeg med at genetablere balancen mellem din krop og dit hoved gennem mantraerne:

Du er ikke din krop – du har en krop
Du er ikke dine tanker – du har tanker
Du er ikke dine følelser – du har følelser

Ved at skabe balance mellem din krop og psyke får du ro til at mærke efter og tale om de ting, der fylder hos dig. Jeg arbejder med flere forskellige psykoterapeutiske retninger og tilrettelægger altid forløbet efter de behov og problemer, du oplever.

Ønsker du terapi hos mig?

Så kontakt mig på telefon 25 14 64 73 eller via mail bettina@roldskovpsykoterapi.dk. Jeg står klar til at hjælpe dig.

Send en besked
Ring os op