Om mig

Min interesse for unge og voksnes trivsel er opstået tidligt i mit liv. Interessen for psykologiens indvirkning på os mennesker er blevet min passion. Jeg kan lide at se, når mennesker vokser og får plads til mere trivsel og livskvalitet i deres liv. Det har jeg valgt at fokusere på.

Øget livskvalitet

For mig handler det om at hjælpe og støtte det enkelte menneske i en forsat udvikling. Det gør jeg med individuelle samtaler, som resulterer i, at unge og voksne kommer i uddannelse eller job, og de får visdom og redskaber til at overvinde mentale forhindringer. Det øger de personlige ressourcer og forbedrer den enkeltes trivsel.

Min baggrund

Jeg er uddannet socialpædagog og har i mange år arbejdet professionelt med mennesker, både unge og voksne, som har ondt i livet. I mit arbejde møder jeg mennesker med psykiatriske diagnoser, stress, misbrug, omsorgssvigt eller psykiske funktionsnedsættelser.

I mig møder du en terapeut, som har stor faglig ballast. Herudover er jeg et menneske med livserfaring, som har mærket livet på godt og ondt. Som person er jeg nærværende, engageret, god til at skabe tryghed og relationer. Det er for mig forudsætninger for at skabe en fortrolig dialog med dig, præcis som du er. Jeg arbejder ud fra en integral tilgang, som betyder, at både krop og sind inkluderes i terapien.

Send en besked
Ring os op