Terapi mod angst i Skørping nær Aalborg

Har du brug for hjælp til behandling af angst? Så er du kommet til de rette sted. Hos Rold Skov Psykoterapi i Skørping nær Aalborg hjælper jeg klienter gennem målrettet terapi mod angst.

Hvad er angst?

Angst kendetegnes blandt andet ved, at man har hjertebanken, en klump i halsen eller en trykken for brystet. Nogle oplever også at have meget svedige håndflader, at fryse eller have det meget varmt. Når man har angst, kan man føle det rigtig svært at komme ud af døren, eller skulle gå ind i en butik og handle. Det kan være en følelse, der er rigtig svær at sætte ord på. Det kan samtidig være svært selv at forstå, hvad man bliver bange og utryg for, men man mærker den ubehagelige fornemmelse i kroppen, som tager over og vinder. Når man lider af angst, kan man have rigtig svært ved at overkomme studier eller arbejde, da man føler, man ikke har kontrol over sig selv. Går man længe med angst uden at forstå, hvad der udløser det, kan man hurtigt komme ind i en ond cirkel med dårligt selvværd. Det er derfor rigtig vigtigt at tale med nogen om det.

Få hjælp med terapi mod angst

Gennem terapi mod angst kan jeg hjælpe dig med at skabe balance mellem din krop og psyke, og jeg kan give dig værktøjer, som du aktivt kan benytte til at bearbejde svære følelser. Nogle gange er angsten så invaliderende, at den kræver medicinsk behandling, men i mange tilfælde kan det afhjælpes gennem målrettede samtaler.

Kontakt Rold Skov Psykoterapi

Terapi er en investering i dig selv. Kontakt mig på telefon 25 14 64 73 eller via mail bettina@roldskovpsykoterapi.dk. Jeg står klar til at hjælpe dig videre. Jeg tilrettelægger altid forløbet efter dine behov.

Stol
Send en besked
Ring os op