Terapi mod depression

Har du en depression? Så kan det være en rigtig god idé at opsøge psykoterapi. Gennem psykoterapi kan jeg hjælpe dig med at skabe klarhed og give dig redskaber til at få livslysten tilbage. En depression rammer ofte i situationer, hvor man har mistet meningen med tilværelsen. Dette kan være, fordi man har mistet sit job, er blevet skilt, eller man har mistet en person, man holdt af.

Hvad er depression?

Depression er en tilstand, hvor man føler sig helt tom for energi. Det kan være svært at stå op om morgenen, og man oplever ofte en mangel på lyst til at foretage sig noget. Mange oplever at være kronisk nedtrykte og føler sig svage og værdiløse. Dette er ofte forbundet med en stor skyld. Har man en svær depression, kan man tillige have selvmordstanker. Et menneske med middelsvær/svær depression vil have disse følelser og tanker hele tiden.

Alle mennesker kan i perioder af deres liv være triste eller i dårligt humør. Men er man deprimeret, føler man en gennemgribende tristhed og nedtrykthed. Man har mistet interessen for, hvad man tidligere interesserede sig for, og man har heller ikke længere overskuddet til at ”gøre” noget.

Få hjælp med terapi

Gennem terapi kan jeg hjælpe dig med at få livsglæden tilbage. Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 25 14 64 73 eller via mail bettina@roldskovpsykoterapi.dk. Langvarig depression med selvmordstanker bør altid behandles hos din læge.

Samtaleterapi
Send en besked
Ring os op