Stressbehandling i Skørping nær Aalborg

Stressbehandling

Søger du en psykoterapeut til terapi mod stress? Hos Rold Skov Psykoterapi har jeg stor erfaring med stressbehandling. Stress opstår ofte i situationer, hvor vi mister kontrollen. Presset kan opstå ud fra krav og forventninger fra os selv og fra andre, som overstiger de ressourcer, vi har til rådighed, så vores psyke overbelastes. Det kan for eksempel være i forbindelse med en eksamen eller nye store arbejdsopgaver.

Terapi mod stress

Stress har mange negative konsekvenser, såsom skam og lavt selvværd. Mange, der oplever stress, har en tendens til at trække sig væk fra deres sociale liv og blive passive. Endvidere oplever mange, at stressen påvirker hukommelsen og koncentrationsevnen, hvor man mister overblikket over situationer og over sit liv. Det er derfor rigtig vigtigt at få talt om de ting, der stresser en. Gennem terapi hjælper jeg dig med at skabe et overblik og komme til bunds i de ting der påvirker dig.

Få hjælp med stressbehandling

Vil du høre mere? Så er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 25 14 64 73 eller via mail bettina@roldskovpsykoterapi.dk. Beskriv dine problemer, og jeg vil hjælpe dig med at komme videre. Jeg kan hjælpe med stressbehandling på min klinik i Skørping nær Aalborg.

Terapi mod angst
Send en besked
Ring os op